Godt Håndværk og God Rådgivning

Godt håndværk og god rådgivning er mange ting; men mest af alt er det lysten til at arbejde med kreative gulv- og solafskærmningsløsninger, der driver værket.

Professionel Rådgivning

Kreative løsninger

Fleksible medarbejdere

Godt Håndværk

Ekspertisen har med tiden bredt sig til ikke kun at omfatte gulvløsninger; men nu også til at omfatte løsninger omkring gardiner, persienner og solafskærmning.

Vi går op i kvalitet, og håndværket skal altid være i orden.Der må ikke kunne sættes en finger på det færdige produkt. Skulle det alligevel ske, at arbejdet ikke lever op til Arki Gulve's strenge krav, laves det konsekvent om.

For Arki Gulve er hvert et gulv eller vindue en udfordring. For os er det spændende at finde den gulvbelægning eller solafskærmning, til kundens ønsker og behov. Her får du en løsning, der passer til dig, en fast pris du kan regne med, og et resultat som du helt sikkert bliver tilfreds med.

Undergulve

Forbehandling af undergulve er den vigtigste og mest krævende fase af gulvbelægningsarbejdet. En forkert vurdering af undergulvet, manglende afrensning eller fejlvalg af primer- eller spartelmasseprodukter er de mest forekomne fejl.
Hos Arki Gulve bruger vi vores freelance partner Arki Consult, der har den rigtige ekspertise, og mange års erfaring når det gælder den helt rigtige løsning, både ved nybyggeri og renovering.

Linoleum og Vinyl

Linoleum som gulvbelægning er et naturprodukt, der har været anvendt i mere end 150 år. Det er et slidstærkt gulv, som kan holde til mange års slid og store belastninger, ja helt op til 40 år.
Linuleum kan anvendes i stort set alle rum, og der findes et utal af  farver og mønstermuligheder. Kun fantasien sætter grænser for netop dit ønske til en løsning baseret på et linoleumsprodukt.

I erhvervsbygninger anvendes ofte linoleum, hvor der stilles store krav til slidstyrke og vedligeholdelse. Til badeværelse og andre "våde" rum findes en special vådrumsvinyl. Arbejdsprocessen med svejsninger af vinylen gør denne fuldstændig vandtæt i samlingerne.
Hvor en større sikkerhed ønskes, anvendes skridsikker vinyl for at forebygge faldulykker.
Vinyl er nemt at rengøre og vedligeholde, og der findes et utal af farver og mønstre.

Solafskærmning og gardiner

Alle kan lide når solen skinner, men af og til kan den genere os i vores arbejde både ved direkte sollys, eller varme. Det er her at viden om solafskærmning, enten inde eller ude, kommer ind i billedet.
Hos Arki Gulve finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter som dækker alle behov for solafskærmning.

Gardiner er en vigtg del af indretningen. I de rette farver og mønstre, understreger gardinet, ikke bare vinduet; men hele rummet, der kommer til at fremstå som en heldhed.

Markiser er et godt valg til solafskærmning. De monteres let og kan monteres på stort set alt med motor og fjernbetjening.

Trægulve

Et gulv af træ er et meget smukt gulv. Træets struktur er en bekræftelse på, hvor fantastiske produkter vi har i naturen.

Vælger man trægulve til erhverv, er det vigtigt at tale om overflader og vedligeholdelse. Skal det være lak, olie, silkesæbe eller andet, og hvilken vedligeholdelse skal der til for at bevare et smukt og slidstærkt gulv i mange år. 

Arki Gulve leverer og monterer nye trægulve, og vore dygtige medarbejdere påtager sig gerne vedligeholdelsen af såvel gamle som nye trægulve.

Tæpper

Tæpper og tæppefliser giver et behageligt og roligt miljø. De fibre, man anvender idag, er fantastisk slidstærke, smudsafvisende og antistatiske.

Tæpper på gulvene giver en bedre gangkomfort, dæmper rumklangen og binder støvpartiklrne til gulvet.

Tæppefliserne giver mange fordele ved udskiftning. De er nemmere at håndtere, og hvis uheldet skulle være ude, er det nemt at skifte et mindre areal.

 

 

 

 

Arki Gulve 4 280Px Br