Firmaets historie og primære arbejdsområder

 

Arki Gulve A/S er et 100% ejet familiefirma. Selskabet blev etableret i 1993, og vi har siden 1995 haft det overordnede ansvar for den daglige ledelse.

ARKI Gulve udfører alle former for kreative, miljørigtige og funktionelle kvalitetsgulvbelægninger, som med tiden også har strakt sig til at omfatte gardiner og persienner og solafskærmning, så ARKI Gulve i dag tilbyder helhedsløsninger.

Vi har mere end 35 års erfaring i gulvbranchen og tør kalde os specialister og problemløsere, uanset arbejdsopgavernes størrelse og omfang.

Udførelse af fremtidssikrede undergulvskonstruktioner, som siden skal monteres med gulvbelægning, er en af vores mange specialer, uanset om det gælder nybyggeri, renovering- og byfornyelsesprojekter.

Hammelsvang Erhervsgulve, overtager Arki Gulve i Horsens

Det ligger fast, efter ejeren af Arki Gulve i Samsøgade, Carsten Nielsen, har solgt sin virksomhed gennem et kvart århundrede til Hammelsvang Erhvervsgulve med overtagelse til udgangene af september 2018. Hammelsvang har afdelinger i Aarhus, Silkeborg og Randers.

Ny mand i spidsen for Arki Gulve, der trods overtagelsen beholder sit navn, er Henrik Andersen, der er en del af lederteamet i Hammelsvang Erhvervsgulve.

"Vi har kendt Carsten Nielsen gennem mange år, så da han besluttede sig for at trække sig ud af virksomheden, var det oplagt at henvende sig til os. Vi vil køre Arki Gulve videre i samme ånd, som Carsten har gjort det i 30 år", siger Henrik Andersen.

Carsten Nielsen fortsætter i et nyt selskab, Arki Consult, der beskæftiger sig med rådgivning og installation af undergulve.

 

ARKI Gulve - Har som målsætning:

  • At betjene både den private som den offentlige sektor med professionelle      gulvbelægnings-/ gardin løsninger af enhver art.
  • At opfylde kundens krav, ønsker og forventninger om et godt og kvalitetssikret  produkt således at det er til glæde og gavn for begge parter.

Ved valg af gulventreprenør til seriøs rådgivning, vejledning og prisudregning af nærværende og fremtidige gulventreprise opgaver, kan I trygt vælge os som samarbejdspartner.

 

ARKI Gulve - Medarbejdere og Kvalitetsikringssystem:

 

Du kan læse mere om vore velkvalificerede medarbejdere her... 

... og vores kvalitetssikringssystem her...

 

Med venlig hilsen

Henrik Andersen
ARKI Gulve A/S

 

 

 

Arki Gulve 1 280Px Br